HTML

God's Girl

Friss topikok

Címkék

Archívum

2013.06.01. 10:27 Nickxi

Hogyan legyek igazán jó ?

Nem tudom , hogy ki-hogy is van ezzel a kérdéssel,de én igazán sokat teszem ezt fel magamban.Hogyan legyek igazán jó ? Persze nem azért,hogy majd utána dicsekedjek vele,mert akkor mit sem ér az egész ha saját javamra akarom fordítani azt amit tettem. Mert akkor eltörpül a jó a rossz mellett. Találtam egy Bibliai részt, és azt hiszem ezt a mai napi bejegyzésbe bele is rakom.

Keresd Istent és kerüld a bűnt

 1"Szeressétek az igazságot, ti, akik ítélkeztek a föld fölött! Jó lélekkel gondolkodjatok az Úrról, és keressétek szívetek egyszerűségében! Mert azok, akik nem kísértik, megtalálják, és azoknak, akik nem bizalmatlanok iránta, kinyilvánítja magát. De az álnok gondolatok eltávolítanak Istentől, és a próbára tett mindenhatóság eltaszítja az eszteleneket. Gonosz szándékú lélekbe nem tér be a bölcsesség, és nem vesz lakást olyan testben, amely a bűnnek szolgál. Hisz a fegyelem szent lelke menekül a hamisságtól, távol tartja magát az esztelen gondolatoktól, és elriad, mihelyt igazságtalanság közelít. Emberbarát lélek a bölcsesség, de nem hagyhatja büntetlenül a káromlót ajkai miatt. Mert Isten belelát a veséjébe, ismeri a szívét és hallja a szavait. Mert az Úrnak lelke betölti a földkerekséget, tud minden szóról. Ezért nem marad rejtekben senki sem, aki igazságtalanul beszél, és nem kerüli el a büntető igazságosság. Mert az istentelen terveit vizsgálat alá vetik; beszédének híre az Úr elé kerül, hogy gonoszságai elvegyék büntetésüket, 10 hiszen mindent meghall a féltékeny fül, és a leghalkabb zúgolódás moraja sem marad titokban. 11 Kerüljétek hát a hasztalan zúgolódást, óvjátok nyelveteket a rágalmazástól, mert a titkos beszéd sem marad büntetlen, s a száj, amely hazudik, megöli a lelket. 12 Ne törekedjetek a halálba életetek elhibázott útján, ne siettessétek romlásotokat kezetek tetteivel! 13 Mert a halált nem Isten alkotta, ő nem leli örömét az élők pusztulásában. 14 Hisz mindent azért teremtett, hogy legyen, és a világ teremtményei az üdvösségre szolgálnak. Nincs bennük pusztító méreg, és a földön nem az alvilág uralkodik. 15 Mert az igazságosság halhatatlan."

Sokszor bukunk el a kísértések miatt. Hagyjuk , hogy egy másik hang győzzön felettünk.Pedig nem vagyunk gyengék, hiszen az Úr is ott van, hát miért adjuk fel magunkban az Ő hangját ? Sokan szomjaznak, és sokan azok közül is akik nem találtak még rá arra a bizonyos igaz Hitre ami megerősít mindig bennünket arról,hogy jó úton járunk. Hogyan legyek igazán jó ? Kövessük a szavait és ne szegjük meg a törvényeit. Több nem is kell ennél. Olvassuk a Bibliát mert mindig van üzenete felénk. Ha lehet mindennap. Bevallom eddig én nagyon kevés alkalommal olvastam el , ahhoz képest,hogy minden Vasárnap ott ülök a templomban. És nem vettem észre,hogy ez mennyire nagy baj! Egy ideje már mindennap olvasok belőle, és nagyon igaz dolgokat ad minden napra és segít nekünk. Ha esetleg nem mindig van kéznél Biblia akkor tudok adni egy internetes linket ahol mindennap 1-1 evangéliumi részt mutatnak, majd arról elmélkednek és van a végén egy imádság is. Ha sokan eltudják még hívőként is olvasni a horoszkópjukat, vagy hasonló oldalak sorait, ezzel mindenképp többet kapnak majd, ha felváltják a horoszkópokat az igazi szavak. A horoszkópok úgy vannak kitalálva, hogy azok bárkire érvényesek legyenek,de ugyanazt mondják mindenkinek. A Biblia pedig ugyanazon részének elolvasásával mindenkinek más-más üzenetet ad.Ne féljünk attól,hogy más mit gondolhat , ha Te a Bibliát lapozgatod. A többi könyvet aminek a tartalma ezerszer rosszabb, mint a Bibliáé, miért bátorkodunk még tömegben is olvasni ? Nem sok időt vesz el az életünkből, mégis többet ad hozzá , mint amit "elvett".

Itt a link amit ígértem :  http://evangelium.katolikus.hu/ 

 

Szép napot mindenkinek! :)

7835626_f520.jpg

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: idézet evangélium Biblia


A bejegyzés trackback címe:

https://godsgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr615338628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása