HTML

God's Girl

Friss topikok

Címkék

Archívum

2013.06.13. 10:49 Nickxi

Mennyire nagy kísértésben vagyunk !

Igen, a Sátán mindenhol ott van és minden alkalmat megragad, hogy eltérítsen a Hitünktől és Istentől. Apró kis dolgok,de ha megnézzük összeáll a kép. Mennyi dologban ott van az eltérítés vagy akármi ilyesmi. Reklámok, könyvek, újságok, zene..mindenhol. Hogy ezt mennyire nem vettem észre eddig. Minden arra szolgál,hogy elfelejtsünk szeretni, vagyis ..de arra akar sarkallni, hogy szeressünk,de csak egy valakit. MAGUNKAT, hogy Én legyek a középpontban. Mekkora önzőség már, milyen téves elképzelés.Lépj át másokon, mert Neked van valamire szükséged. Ennyire nem érzik ebben az ellentmondást ? " csak Rólad szól" és a " törődj Magaddal" felszólítások ismerősen csenghetnek, és egytől egyig olyan üzenetet közvetítenek amik hamisak. Mégis tonna számra lökik az arcunkba az ilyen reklámokat, üzeneteket. Ezért sem látom értelmét a Tvnek,nagyon ritkán is nézem, és ha mégis bekapcsolom akkor is csak egy előre kinézett, nekem tetsző film miatt. Sok embernek megkellene ezt fogadnia, azthiszem..főleg azoknak akik mindent innen merítenek, milyen önbecsapás, hihetetlen. Persze vannak jó műsorok,de azokat általában nem olyan időpontban adják, amikor sokan nézhetnék ( meg sem lepődöm ezen :/). Sok dologgal rá vesznek arra,hogy ne gondolkodjunk, csak adjuk meg magunknak ami jár, élvezzük az életet ameddig lehet. Kérdem én, miért ? Mert azt gondolják, tényleg nincs semmi a halál után, aztán legyünk itt "boldogok" már ha ezt a boldogságot annak lehet nevezni.

1. "Boldogok a lélekben szegények, mert övék a mennyek országa. 
2. Boldogok, akik szomorúak, mert majd megvigasztalják őket. 
3. Boldogok a szelídek, mert övék lesz a föld. 
4. Boldogok, akik éhezik és szomjazzák az igazságot, mert majd eltelnek vele. 
5. Boldogok az irgalmasok, mert majd nekik is irgalmaznak. 
6. Boldogok a tisztaszívűek, mert meglátják az Istent. 
7. Boldogok a békességben élők, mert Isten fiainak hívják majd őket. 
8. Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa." (Mt 5,1-10).

Ezek inkább  boldogságok. Nem a vágyaink örökös kielégítése, mint tudjuk egyébként sem lehet kielégíteni,mert nincs olyan, hogy na most ennyi elég volt örökre, már sosem teszem. Egyre több kell belőle és így csak a vágyak csapdájába esünk, és rabokká válunk. A lelkünket mocskoljuk be, minden egyes ilyen tettel,és annak következménye van, főleg ha nem bánjuk meg. Az egyik elterjedt kérdezős oldalon botlottam néhány érdekes kérdésbe, na meg válaszba is. :

 

/MissLawliet válasza

kedves keresztény válaszolók 


K.Zitus hozzászólására térnék ki 

"Mivel tudta Sátán félrevezetni Évát? Figyeld:"Az asszony pedig látta, hogy a fa termése evésre jó, olyan, ami vonzó a szemnek, igen, a fa ránézésre kívánatos volt" 1Mózes 3:6 
A többek között, a szem kívánságát használja ma is Sátán arra, hogy irányítsa, vezesse az embereket. " 

nos, Sátán egészen mással vezeti az övéit. 
mégpedig azzal,hogy arra buzdít, legyenek önálló gondolataink,merjük megkérdőjelezni a dolgokat, ne higgyünk el vakon mindent, éljük meg önmagunkat, és ne kóvályogjunk együtt a bégető nyájjal,miközben azt sem tudjuk, hol vagyunk. 
és még egy hatalmas vonzereje van, mégpedig, az, hogy, szereti az övéit, Ő tényleg SZERETI (igen, így, csupa nagybetűvel). 
egyáltalán nem gonosz, ahogy azt a keresztény egyházak beállítják. 

"Ne szeressétek a világot, se a világban levő dolgokat. Ha valaki a világot szereti, nincs meg benne az Atya szeretete; mert mindaz, ami a világban van — a test kívánsága, a szem kívánsága és az életben birtokolt javak látványos fitogtatása —, nem az Atyától származik, hanem a világtól származik. Azonkívül a világ elmúlóban van, s ugyanígy a kívánsága is, de aki az Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké." 1János 2:15-17 

így, van, bégess csak együtt a többiekkel, ne legyen önálló gondolatod, akaratod, ékszered, házad, autód, semmit. 
ne élvezd a világ dolgait, amit szerintetek ugyebár isten teremtett. 
mondj le mindenről, amire vágysz, a rövid szoknyáról, magassarkúról, sminkről, piercingről, autóról, bármiről, és akkor majd kedves leszel istennek. 
majd a biblia (amit már nagyon sokszor átírtak a történelem folyamán, az egyház éppen aktuális érdekeinek megfelelően) megmondja, mit tegyél. 
és akkor te leszel a frankó. 
de boldog is leszel? 
itt és most? 
ebben az életben?  /

Arról beszél, hogy a Sátán szereti őt és ezt ki is mutatja. Sosem olvastam még ilyet,de ez is csak azt bizonyítja mekkora befolyásoló hatalma van azok felett az emberek felett akik hagyják neki.És persze, mi bégetünk, egy kicsit elvan tévedve, bár eszemben sincs ezért "örök kárhozatra" ítélni,ahogy mondani szokták azok akik szerint a hívők menthetetlennek látjuk az ilyen eseteket.( Elnézést hogy többesszámot használok, biztos vannak olyanok akik nem értenek velem egyet.) Erről szó sincs, esetleg szomorúak vagyunk,mert egyel több embert állított maga mellé. Mi sajnos szavakkal nem tudjuk meggyőzni őket, a tapasztalatok alapján, viszont az ima segíthet.Én is imádkozni fogok érte,hogy tényleg lássa be a dolgokat a maguk valóságában.

 

Köszönöm, hogy elolvastátok!

Sziasztok, Szép napot ! :)

 

faith.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: boldogság sátán


A bejegyzés trackback címe:

https://godsgirl.blog.hu/api/trackback/id/tr615358527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása